Boom groen karakter

Boomverzorging voor sterke bomen

Aanplant; de keuze voor een boom en zijn plaats.
Welke bomen zijn geschikt voor een schaduwrijke plek? Wat voor bomen groeien goed sollitair in mijn tuin. Welke boom past echt bij mijn huis, en wat zijn uw wensen in de tuin? nu … en over 15 jaar.

Krijg ik genoeg schaduw op mijn terras in de hete zomer?

Advies op maat zorgt voor een goede keuze en veel plezier van mooie bomen… De beste boom op de beste plek.
Mark Beheert adviseert, levert en plant bomen en zorgt zo voor jarenlang plezier. Van vorstbestendige palmboom en inlandse appelboom tot biologische-kastanjeboom.

Onderhoud; alles heeft zijn aandacht nodig.

Bomen hebben hun hele leven aandacht nodig. Jonge bomen moeten worden begeleid om een goede en veilige kroon te ontwikkelen en zo voor jaren plezier te zorgen. Deze begeleiding bestaat uit het snoeien van de kroon om bijvoorbeeld een takvrijehoogte onder de kroon te bewerkstelligen.

mooie bomen geven elke tuin een unieke sfeer, een eigen smaak en beschutting.

Volwassen bomen hebben vaak minder begeleiding nodig. Onderhoud en dus onderhoudsnoei komen dan om de hoek kijken. Staat er een boom naast uw huis? Heeft u bomen langs de openbare weg? Dan is controle zoals VTA-controle en wegnemen van mogelijke gevaar, bijvoorbeeld dode takken, van belang.

Oude bomen verdienen zeker onze aandacht en respect. Tijdig en terugkerende controle en passende ingrepen zorgen ervoor dat ze nog lang vooruit kunnen.

Kappen; als het moet.

Mark Beheert plant, onderhoudt en verwijdert al ruim 12 jaar bomen en struiken. Wij kunnen dit veilig, vakkundig en betaalbaar. Door een goede opleiding zijn er geen onbekende bomen en struiken voor ons. Mark beheert heeft ruime ervaring in het kappen en ruimen van elke boom op elke plek. Graag komen wij langs om de boomwensen te inventariseren en een passende aanbieding voor u te maken.

Levert deze boom de komende jaren gevaar op voor mijn huis?