Beregening sproeien 2.0!

Water geven in de tuin

Een beregeningsinstallatie kan uw tuin het hele groeiseizoen door voorzien van voldoende aanvoer van water.
Dit water kan worden verkregen door een bron in de tuin, water uit de huisaansluiting of uit oppervlakte water of regenwaterbassin.

Door goed te inventariseren wat de waterbehoefte in uw tuin is kan er een plan worden opgesteld dat aansluit bij uw wensen. Dit kan variëren van een eenvoudige installatie voor het besproeien van een gazon tot detailbesproeïng in elke border.

Techniek
Mark Beheert heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van beregeningsinstallaties in tuinen en parken.
Wij werken met de modernste sproei, pomp en computertechniek om tot een evenwichtig en werkbaar systeem te komen.  Kwaliteitsmerken als Rainbird en DAB pompen zijn onze vaste pijlers met gegarandeerde kwaliteitm. Ook als u al een installatie in gebruik heeft kan het zeer lonen om deze te upgraden of te moderniseren.

Resultaat!

Het doel van een tuinberegening in een tuin is het verlichten van de repeterende werkzaamheden in de tuin, zoals het slepen met slangen en verzetten van sproeiers.

Een goede beregeningsinstallatie scheelt u al snel dagen overbodig werk per jaar.

Mark Beheert gaat verder! Een goede beregening is niet alleen goed voor u, maar ook voor uw portemonnee en (heel belangrijk) het milieu. Door zorgvuldig met water om te gaan door het zorgvuldig plaatsen van adequate sproeiers en bevloeingsleidingen en met een uitgekiend beregeningsschema wordt overbevloeiing en verdamping geminimaliseerd. Bij voorkeur geen druppel te veel!

Uw advies op maat begint bij een kosteloze kennismaking met Mark Beheert.

Daag ons uit met uw wens